Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 10.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Hogyan enyhíthetők az allergiás szem panaszai? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész / Patika Magazin   
2018. április 10.
ImageAz allergiás kötőhártya-gyulladás a szem viszkető érzésével, kivörösödésével, vizes váladékozásával és a kötőhártya duzzanatával jár együtt.
Tovább...
 
Halünnep Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 09.
Töpörtyű, szabadtűz fölött nyárson sült ponty, halászlé és még számtalan finomság készült a Halünnep főzőversenyére nevezett 72 csapatnál. A hatodik alkalommal megrendezett közösségi esemény horgászversennyel indult, s míg a tűzhelyeken sült-főtt a hal mindenféle formában, addig a színpadon színes családi programok szórakoztatták a résztvevőket.
Tovább...
 
Az ibolya kívül-belül jó: együk meg vagy gyógyítsunk vele! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 09.
ImageEhető, iható, parfüm, illóolaj és többféle kozmetikai szer készíthető belőle, a kertünket is díszíti, s még gyógynövényként is használható. Ez az ibolya!
Tovább...
 
Szombaton rendezték a III. Székely Bált Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 09.
ImageSzombaton rendezték meg harmadik alkalommal a Székesfehérvári Székely Bált, a Kárpát-medencei magyarság székesfehérvári ünnepét.
Tovább...
 
Egészséget mindenkinek! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 09.
ImageElső alkalommal szerveztek ingyenes szűrőnapot Székesfehérvár-Kisfaludon. A városrészi egészségnapok sorozataként szombaton a helyi közösségi házban ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várták az érdeklődőket.
Tovább...
 
Textilfigura-varrás jótékony célra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 09.
ImageHétfőn este textilfigura-varrást hirdet jótékony célra a Kairosz Kultúrműhely a Burattino Iskola és Gyermekotthon javára. A vidám, színes állatfigurák megalkotására szeretettel várnak mindenkit életkortól, kézügyességtől függetlenül.
Tovább...
 
Szépség, hagyomány, érték - Megyenap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 09.
ImageFejér megye fővárosában, Székesfehérváron ünnepelték a Megyenapot. A Megyeháza Dísztermében ünnepi díszközgyűlést tartottak, és átadták a Fejér Megyei Önkormányzat díjait.
Tovább...
 
Bemutatták a középiskolai campus makettjét Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 06.
Új és felújított épületek, többfunkciós tornacsarnok, jelentős zöldfelületek, sportpálya alá rejtett parkoló - bemutatták a négy iskolának, több mint 2500 diáknak otthont adó középiskolai campus makettjét.
Tovább...
 
Gondoltad volna, hogy már most támadnak a kullancsok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 06.
ImageBár a március havat és hideget is hozott, azért nem szabad óvatlannak lennünk, ha kirándulni megyünk egy közeli erdőbe, vagy akár az egyik fehérvári parkba. A kullancsok ugyanis már javában keresik áldozataikat!
Tovább...
 
Jó dolog a medvehagyma, csak a gyöngyvirággal ne keverjük össze! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 06.
ImageA medvehagyma iránti nagy érdeklődés hátterében az áll, hogy ezt az évelő növényt, amely a nedves, árnyas erdőkben, savas talajon érzi jól magát, nemcsak a barna medvék fogyasztják előszeretettel (még a föld alól is képesek kiásni - ahogyan a vaddisznók is, oly’ nagyon vágynak utána), hanem az emberek is lelkesen gyűjtögetik, hogy aztán finom ételeket készítsenek belőle.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10682 - 10692 / 20400